Ce salarii au poliţiştii din România. Cel mai bine plătit poliţist are un salariu mai mare decât preşedintele ţării

Autor: Vlad MIRONESCU 23 oct. 2015 Știri auto

Cel mai bine plătit poliţist din România are un salariu net de aproape 9.500 de lei pe lună, mai mare decât al preşedintelui ţării. Totuşi, salariul de la care se porneşte pentru un agent de poliţie era de 1.000 de lei în noiembrie 2013. 

Cum arata documentul cu echiparea minimă cerută de poliţişti de la Renault si Porsche pentru maşinile lor de patrulare

EXCLUSIV ProMotor – Cum a pierdut Dacia o licitaţie de 400 de maşini de patrulare ale Poliţiei pentru doar 2,4 lei pe autoturism

Cel mai mic salariu obţinut de un angajat al Poliţiei Române care are aceeaşi funcţie – de ofiţer cu funcţie cu comandă – este de 2.651 lei.

De asemenea, tot în cadrul Poliţiei Române, ofiţerii care au funcţii fără comandă câştigă între 1.100 şi până la maximum 4.700 de lei net pe lună. Pe locul doi în topul celor mai bine plătiţi angajaţi ai Poliţiei se află cei din categoria funcţionarilor  publici, care câştigă până la 4.355 de lei pe lună. De altfel, un funcţionar din cadrul Poliţiei Române câştigă mai bine decât cel mai bine plătit agent de poliţie din cadrul aceleiaşi instituţii, având în vedere că cel mai mare salariu net primit în noiembrie de un agent de poliţie a fost de 3.466 de lei.

Citeşte mai departe pe zf.ro

 

VIDEO Cum arată noua versiune de top a Daciei Logan – GALERIE FOTO

 

Schimbări majore pregătite pentru şoferi: amenzi pentru blocarea maşinilor în parcare şi restricţii pentru cele înmatriculate în Bulgaria

 

Ce riscă şoferii care nu au CAUCIUCURI DE IARNĂ şi cum procedezi în caz de amendă

 

Ce trebuie să ştii despre CAUCIUCURILE DE IARNĂ

 

DOCUMENT OFICIAL – Situaţia reală a reţelei de transport din România. Cum ne deplasăm mai repede: maşină sau tren?

 

Cum arată noua bijuterie a infrastructurii din România – GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide