Ce se întâmplă când scoţi un supercar în off-road

McLaren 720S

Ce se întâmplă când scoţi un supercar în off-road Ce se întâmplă când scoţi un supercar în off-road

Există vehicule care excelează în off-road; Jeep Wrangler, de exemplu, este unul dintre puţinele vehicule din lume care este construit pentru a circula pe orice tip de teren. McLaren 720S, pe de alta parte, este un supercar care cu siguranţă nu este menit să circule pe teren accidentat.

Deci, ce se întâmplă când un 720S părăseşte asfaltul? În mod surprinzător, nu este atât de rău cum ai crede.

Clipul scurt de mai jos arată cum un 720S merge pe drum „de ţară”. S-ar crede că McLaren va rămâne blocat instantaneu sau va fi deteriorat, dar, surprinzător, nu. Cel puţin, nu în primii 10 metri.

Videoclipul se termină brusc când 720S ajunge pe un teren neuniform cu o înclinaţie. Bănuim că aici a fost capătul cursei.

Totuşi, trebuie să spunem că suntem impresionaţi de efortul lui 720S. Aceasta este una dintre puţinele cazuri când vedem un supercar în off-road.

Este nebun acest proprietar pentru că face o astfel de cascadorie cu un McLaren? Ei bine, e maşina lui, şi poată face ce-i place cu ea, însă noi i-am recomanda asflatul :) 

VIDEO

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.