Ce se poate întâmpla dacă se blocheză pedala de acceleraţie în marşarier - VIDEO

Un accident care a avut loc în centrul oraşului Vancouver, marţi dimineaţă, a oprit traficul şi a trimis mai multe persoane la spital.

Ce se poate întâmpla dacă se blocheză pedala de acceleraţie în marşarier - VIDEO Ce se poate întâmpla dacă se blocheză pedala de acceleraţie în marşarier - VIDEO

Un accident care a avut loc în centrul oraşului Vancouver, marţi dimineaţă, a oprit traficul şi a trimis mai multe persoane la spital.

Şoferul unei Honda Accord a vrut să parcheze pe o stradă destul de liberă, însă, probabil, i s-a blocat pedala de acceleraţie în timp ce era în marşarier şi a provocat un accident în care mai multe persoane au fost rănite.

VIDEO

Citeşte şi:

Două femei din Suceava, filmate în timp ce se băteau pentru un loc de parcare - VIDEO

Surpriză de proporţii: Cel mai bine vândut produs Volkswagen nu este o maşină!

Cum te fură mecanicii la service? Descoperirile făcute de Registrul Auto Român

Obişnuieşiti să îţi pierzi cumpătul în trafic? Iată care sunt amenzile pentru gesturi obscene

Cum se foloseşte navigaţia în maşină după data de 12 octombrie. Tutorial oferit de Poliţia Română

 

 

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.