Ce spun britanicii despre noua Dacia Duster - VIDEO

Englezii de la site-ul auto Carwow.com ...

Ce spun britanicii despre noua Dacia Duster - VIDEO Ce spun britanicii despre noua Dacia Duster - VIDEO

Englezii de la site-ul auto Carwow.com au testat Dacia Duster, una dintre cele mai bine vândute maşini la nivel european. Mat Watson, editorialist auto, explică într-un clip de 15 minute totul despre noul Duster: design exterior şi interior, dotări, spaţiu pentru pasageri, performaţe pe şosea, consum, şi nu în ultimul rând, preţul. 

Printre lucuruile bune pe care le spune despre maşină ar fi: „Această versiune de Duster vine în dotarea standard cu o cameră video. Imaginea nu este cea mai bună, dar este mai bine decât nimic. De asemenea este dotată cu patru camere pentru o vedere panoramică.

Pentru oraş este destul de bună, vizibilitatea este bună şi acestea te ajută să vezi ce faci. De asemenea, Dacia a făcut volanul cu 30% mai uşor decât la versiunea mai veche, iar asta îl face uşor de manevrat la viteză redusă. Suspensiile sunt şi ele foarte fine, ceea ce ajută la absorbirea şocurilor date de denivelări şi gropi.”

Matt Watson crită faptul că Duster nu are aer condiţionat în dotarea standard, şi mai pomeneşte de faptul că este disponibilă doar o singură culoare pentru nivelul de echipare cel mai de jos.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.