Ce ţară părăseşte producătorul auto francez PSA

PSA, al doilea mare producător auto al Europei după VW ...

Ce ţară părăseşte producătorul auto francez PSA Ce ţară părăseşte producătorul auto francez PSA

Gigantul auto PSA  şi-a anunţat retragerea din activităţile din Iran în scopul evitării sancţiunilor americane, relatează Deutsche Welle. Compania intenţionează în schimb să lanseze un serviciu de car-sharing în SUA, scrie Ziarul Financiar.

PSA, al doilea mare producător auto al Europei după VW, semnase acorduri cu producătorii auto iranieni Khodro şi Saipa în 2016 după ridicarea sancţiunilor asupra Iranului.

În cooperare cu partenerii săi, PSA a vândut anul trecut aproximativ 445.000 de autovehicule în Iran. Grupul francez a notat totuşi că businessul din Iran reprezintă sub 1% din vânzările sale totale. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.