Cea de-a doua ediţie a paradei moto exclusiv feminină din România are loc pe 20 aprilie

Asociaţia femeilor motocicliste (WIMA România), cu sprijinul Salonului de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti (SMAEB), organizează pe 20 aprilie a doua ediţie a paradei moto exclusiv feminină din România.

Cea de-a doua ediţie a paradei moto exclusiv feminină din România are loc pe 20 aprilie Cea de-a doua ediţie a paradei moto exclusiv feminină din România are loc pe 20 aprilie

Asociaţia femeilor motocicliste (WIMA România), cu sprijinul Salonului de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti (SMAEB), organizează pe 20 aprilie a doua ediţie a paradei moto exclusiv feminină din România.

Prin a doua ediţie a paradei moto exclusiv feminină din România, Asociaţia Femeilor Motocicliste îşi propune creşterea nivelului de conştientizare a tuturor participanţilor la trafic privind prezenţa motocicliştilor pe drumurile publice în vederea reducerii numărului de accidente, sub deviza: „Şi noi suntem în trafic”.

De asemenea, evenimentul are ca scop promovarea deplasării pe două roţi pentru reducerea poluării şi decongestionarea traficului, dar şi încurajarea doamnele şi domnişoarele care nu au încă permis moto să aleagă acest mijloc de transport şi totodată acest stil de viaţă.

Startul celei de a doua ediţii a paradei moto dedicată exclusiv femeilor motocicliste se va da sâmbătă, 20 aprilie, la ora 11:00, în parcarea SMAEB 2019 - pe aleea centrală a Romexpo (în faţa pavilionului central).

Traseul parcurs va fi următorul: Romexpo – Arcul de Triumf – Piaţa Victoriei – Calea Victoriei – Cercul Militar Naţional - Piaţa Universităţii – Piaţa Romană – Piaţa Victoriei - Bd. Aviatorilor – Piaţa Charles de Gaulle – Arcul de Triumf – Romexpo.

Asociaţia Femeilor Motocicliste este divizia din România a Women International Motorcycle Association (WIMA), o asociaţie internaţională de femei motocicliste fondată în anii '50, prezentă în peste 30 de ţări şi 6 continente.

SMAEB a ajuns la ediţia a XVI-a fiind principalul eveniment moto din România, atât comercial cât şi social.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.