Cea mai ciudată imagine suprinsă în trafic - FOTO

De ce?!

Cea mai ciudată imagine suprinsă în trafic - FOTO Cea mai ciudată imagine suprinsă în trafic - FOTO

Proprietarul unui Porsche a montat o siglă BMW, sigla M şi sigla 318i pe modelul său Cayman, probabil pentru a-i ironiza pe proprietarii pe BMW care au obiceiul să monteze sigle M pe modelele inferioare, la fel cum unele modele Mercedes-Benz poartă fals sigla AMG.

Imaginea a fost postată pe Reddit şi nu am reuşit să identificăm ţara în care a fost realizată.

Porsche Cayman a fost lansat în 2006, fiind derivat din Porsche Boxster. Modelul de bază era propulsat de un motor de 2,7 litri şi 236 CP, oferit alături de o cutie manuală cu 5 trepte sau o cutie automată în 5 trepte Tiptronic.

Modelul Porsche Cayman S avea un motor de 3,4 litri şi 276 CP, fiind livrată alături de o cutie manuală cu 6 trepte sau transmisia automată Tiptronic.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.