Cea mai excentrică dotare din lume - FOTO

Oricine poate să viseze cu ochii deschişi, iar producatorul britanic de automobile ...

Cea mai excentrică dotare din lume - FOTO Cea mai excentrică dotare din lume - FOTO

 


Oricine poate să viseze cu ochii deschişi, iar producatorul britanic de automobile Bentley nu este o excepţie. Viziunea lor în privinţa maşinilor autonome este atât de evoluată încât vor să introducă printre ”dotări” şi o hologramă a unui majordom, conform Autoblog.com.

Fotografia de alături nu este doar o imagine photoshopată de un admirator al mărcii britanice, ci o imagine oficială eliberată de Bentley, care descrie cum vor arăta maşinile lor peste douăzeci de ani de acum încolo.

Conceptul “Future of Luxury” este munca echipei de design Bentley condusă de germanul Stefan Sielaff. Sielaff  lucrează de zeci de ani în acest domeniu, printre clienţii său numărându-se Audi, Volkswagen şi Mercedes-Benz. Sielaff se află din 2015 la Bentley, iar echipa sa lucrează intens la conceperea maşinilor de lux care vor apărea în viitor. 

Ce ar mai putea include maşinile Bentley din viitor, pe lângă holograma unui valet, sunt dotări care deja există pe unele autoturisme: lumina ambientală şi touchscreen pentru sistemul audio. Cel mai probabil portierele vor fi prevăzute cu dispaly-uri pe care vor rula diverse imagini, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.