Cea mai expresivă Lada din toate timpurile dansează ca un low-rider. Oarecum

Am văzut bătrâna Lada în toate ipostazele ei. Cel puţin aşa credeam noi. Apoi am văzut clipul ăsta.

Lada - reprezentantul oficial al Rusiei. Ai văzut-o atât îngrijită şi protejată de cine trebuie, cât şi muncind din greu pentru libertate sau ţinând piept cu încăpăţânare teutonilor. Este doar o maşină - o maşină veche, foarte veche - însă este o maşină care reflectă spiritul rus în oricare ipostază o pui. 

... mai puţin în cea pe care o vei vedea în clipul de mai jos, săltând de faţă ca un low-rider din clipurile de rap de la televizor. Şi făcând lumea să râdă. Alătură-te lor şi priveşte-o!

Povestea din spatele acestui dans împletucit nu are legătură cu un sistem de suspensii, ci mai degrabă cu lipsa de funcţionalitate a celor standard. Conform proprietarului Yaroslav Avdeyev, citat de Daily Mail, în momentul filmării clipului, acesta tocmai îşi ducea maşina la service. Da, cu spatele. Fără ajutorul vreunei platforme. Dacă încă se deplasează înseamnă că nu e nevoie de adjuvanţi. 

Morala clipului: atunci când totul pare distrus, dansează!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.