Cea mai ieftină maşină din lume primeşte facelift: Tata Nano

Iată că am ajuns să o vedem şi pe asta. Cea mai ieftină maşină din lume, Tata Nano, a primit un facelift.

Cu ocazia unui upgrade de putere, vorbim despre o creşte de 3 CP şi de cuplu tot cu aceaşi valoare, Tata Nano a primit şi un facelift minor. Printre schimbările aduse celui mai ieftin model din lume, se numără şi o modificare a suspensiei, adică bara antiruliu faţă este un pic mai mare.

Pe lângă acestea, a mai fost modificat şi sistemul de direcţie, iar de acum toate versiunile vor avea sistem de asistenţă la frânare. În plus, clienţii vor avea la dispoziţie o paletă de culori mai mare, iar nivelele de echipare vor fi mai bogate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.