Cea mai jalnică încercare de a parca o maşină. VIDEO

De obicei, şoferii agresivi sunt cei care provoacă accidente de genul celei ...

Cea mai jalnică încercare de a parca o maşină. VIDEO Cea mai jalnică încercare de a parca o maşină. VIDEO

 


De obicei, şoferii agresivi sunt cei care provoacă accidente de genul celei pe care urmează să o vedeţi. Dar, uneori, anxietatea şi nesiguranţa pot cauza şi ele pagube atunci când şoferul se urcă la volan.

În clipul video de mai jos veţi avea ocazia să vedeţi probabil cea mai jalnică tentativă de a parca o maşină, manevre încercate de o femeie de origine asiatică. 

A doua încercare de a parca este chiar mai distructiva decât prima, ceea ce ne face să bănuim să şoferiţa s-a panicat şi a apăsat greşit pe pedale. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.