Cea mai mare viteză înregistrată vreodată pe autostrăzile din România

Autor: ProMotor 22 feb. 2016 Știri auto
Cea mai mare viteză înregistrată vreodată pe autostrăzile din România

 


Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost prins de poliţişti când conducea cu viteza de 246 de kilometri pe oră, pe autostrada A3 Turda – Borş, aceasta fiind cea mai mare viteză cu care aparatele radar au înregistrat un autovehicul pe autostrăzile din România.

Potrivit Poliţiei, tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 945 de lei, iar permisul i-a fost reţinut pentru 90 de zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Bihon.ro, tânărul se afla la volanul unui autoturism Seat.

Tânărul în vârstă de 26 de ani a fost prins sâmbătă, pe autostrada A3 Turda – Borş, pe sensul de mers către Borş, conducând un autoturism cu viteza de 246 kilometri pe oră.

Poliţiştii arată că aceasta este cea mai mare viteză cu care aparatele radar au înregistrat un autovehicul pe autostrăzile din România.

În ultima perioadă s-a iscat o adevărată dezbatere privind actele pe care şoferii au dreptul, iar poliţiştii obligaţia, să le ceară, respectiv să le prezinte.  Astfel, s-a ajuns la situaţii în care un contravenient îi supune la adevărate interogatorii pe agenţii care l-au oprit, solicitând să vadă tot felul de documente, în încercarea de a scăpa de sancţiune. Dacă au sau nu dreptate şoferii care solicită aceste acte, aflaţi aici.

Unii şoferii au avut întotdeauna un mare sentiment de repulsie faţă aparatul acela ”minunat”, care te prinde exact când te grăbeşti mai tare, numit radar. În decrusul timpului conducătorii auto au căutat metode care să-i scape de această pacoste, de la bliţuri de avertizare date de colegii de trafic, la aplicaţiile pentru smartphone prin care şoferii se pot avertiza reciproc de locurile unde sunt prezente radarele, formele au evoluat şi ele odată cu progresul tehnicii


 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide