Cea mai nouă reclamă Dodge cu iz de fotbal

Chiar dacă în meciul de la Campionatul Mondial de fotbal cele două echipa au remizat, americanii au sperat ca măcar printr-o reclamă specială să fie ei cei învingători.

Denumit Freedom, clipul video publicitar ne duce înapoi în timp, în perioada războiului de independenţă, când americanii sunt puşi în faţa soldaţilor englezi pentru a-şi câştiga libertatea. Cu ce au venit ei la război şi de ce, puteţi vedea în filmuleţul ataşat, special creat pentru întâlnirea de la Campionatul Mondial dintre cele două tabere. În final, atitudinea pozitivă pare să-i fi ajutat, americanii obţinând un egal nesperat în meciul cu echipa albionului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.