Cea mai nouă reîncarnare a lui Ford Transit SportVan

Fordul Transit de 140 CP este acum disponibil într-o nouă schemă de culori. Din păcate, doar pentru piaţa britanică, în doar 180 de exemplare şi doar cu volan pe partea dreaptă.

Cea mai nouă reîncarnare a lui Ford Transit SportVan Cea mai nouă reîncarnare a lui Ford Transit SportVan

Ford Transit SportVan este dovada vie a faptului ca un van nu este întotdeauna plictisitor. Din 2007, de când filiala europeană a Ovalului Albastru a lansat versiunea cea mai nervoasă a popularului Transit, vânzarile au mers excelent.

Ford Transit SportVan a fost disponibil, de-a lungul timpului, în mai multe versiuni, diferenţiate între ele doar de schema de culori aleasă. După combinaţiile gri cu dungi argintii, albă cu dungi albastre sau roşie cu dungi albe, Transit SportVan apare acum în culoarea argintie, cu dungi negre.

Sub capotă, lucrurile sunt neschimbate. Acelaşi turbodiesel de 2,2 litri, capabil de 140 CP şi a cărui putere este filtrată de cutia de viteze manuală în şase trepte. Tracţiunea faţă va pune la încercare atenţia celor doar 180 de clienţi care vor avea posibilitatea de a alege să intre în curbele strânse cu un van. Iar ca exclusivitatea să fie totală, maşina nu se va vine dincolo de graniţele naturale ale Marii Britanii.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.