Cea mai puternică motocicletă din lume

Australienii dau un sens propriu expresiei " călare pe o rachetă" prin construirea unui hibrid între o motocicletă şi un motor de avion cu incredibil de mulţi cai pentru un vehicul cu folosinţă terestră.

Cea mai puternică motocicletă din lume Cea mai puternică motocicletă din lume
Cea mai puternică motocicletă din lumeModelul din imagine deţine recordul pentru cea mai puternică motocicletă din lume, 3.800 CP fiind o valoare colosală pentru orice mijloc de transport pământean. Proiectul a avut la bază un model pe două roţi Yamaha FJ 1200, dar ce a urmat are mai multe lucuri în comun cu balistica militară decât cu dinamica rutieră.

Cei 3.800 de cai putere sunt (brutal) livraţi de un propulsor TURBOJET Rolls Royce, grefat din industria aerospaţială. Pentru această adevărată rachetă, accelerarea se transformă mai degrabă în teleportare şi sprintul până la 100 km/h ar trebui să se Cea mai puternică motocicletă din lumedesfăşoare în....0 secunde!!!

Pentru a face faţa uriaşei puteri şi a nu părăsi orbita, motocicleta are o construcţie longilină cu un ampatament de 3,5 metri. Modelul mai are şi un alt avantaj, după cum imaginile o ilustrează, poţi cu uşurinţă să îi dai foc celui care te claxonează obsesiv la semafor, pentru simplul motiv că eşti pe două roţi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.