Cea mai rapidă cabana pe patru roţi. FOTO-VIDEO

Kevin Nicks, un englez de 51 de ani, a reuşit să îmbine cât se poate de potrivit ...

Cea mai rapidă cabana pe patru roţi. FOTO-VIDEO Cea mai rapidă cabana pe patru roţi. FOTO-VIDEO

 


Kevin Nicks, un englez de 51 de ani, a reuşit să îmbine cât se poate de potrivit pasiunile sale pentru maşini şi drumeţii transformându-şi Volskswagenul Passat în cea mai rapidă cabană pe patru roţi din lume. Conform site-ului Cars.barcroft.tv automobilul atinge 140 km/oră, iar englezul a lucrat la acest proiect aproximativ şapte luni de zile, investiţia făcută fiind în jurul sumei de 6.500 de euro.

Bărbatul a avut oareşce probleme la înscrierea în circulaţie a vehiculului, dar după patru luni de aşteptare şi o scrisoare trimisă premierului Marii Britanii David Cameron, cabana pe patru roţi a putut ieşii în sfârşit pe şosele. 

Vehiculul cântăreşte două tone are un motor V6 pe benzină de 2,6 litri, se mândreşte cu dotări speciale precum un buton care permite deschiderea automată a uşilor şi trei camere de filmat cu monitoare în bord ce asigură o vizibilitate mai bună. 

GALERIE FOTO


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.