Cea mai tare cursă de drag din lume nu este câştigată de Nissan GT-R

Atunci când te gândeşti la Nissan GT-R, te gândeşti la startul fulgerător prin care s-a remarcat de-a lungul timpului. Ei bine, ordinea lucrurilor a fost schimbată...

Cea mai tare cursă de drag din lume nu este câştigată de Nissan GT-R Cea mai tare cursă de drag din lume nu este câştigată de Nissan GT-R

Cei de la Motor Trend şi-au făcut un obicei din a pune una lângă alta, la linia de start, cât mai multe maşini nou apărute pe piaţă, toate pregătite pentru un americănesc drag race. Astfel, în cea de-a patra reiterare a World's Greatest Drag Race, Golf GTi, Ford Fiesta ST şi Subaru WRX STi stau alături de nume grele, precum BMW M4, Chevrolet Camaro Z/28 şi Nissan GT-R Nismo. Nu ignora latura umoristică a situaţiei, însă nici faptul că toate acestea sunt nominalizate ca maşini care satisfac poftele şoferilor amatori de acţiune.

Dacă te întrebi cât de satisfăcător este micuţul Ford Fiesta ST, îţi explică Iulian aici

Nissan GT-R este, probabil, cea mai importantă prezenţă de aici - maşina asta este Usain Bolt-ul universului auto - şi, în acest an, rivalul serios nu ezită să se prezinte la linia de start. GT-R a participat în toate cele patru curse organizate de Motor Trend până acum şi, în primele trei, a ieşit de două ori învingător. Iar cursa de anul acesta nu i-a adus nicio modificare în palmares. Noi te lăsăm să depistezi tu rivalul serios şi, dacă ai răbdare câteva minute, să afli şi dacă nominalizarea ta a fost cea corectă. 

De asemenea, dacă eşti curios cum s-au desfăşurat cursele anterioare, îţi lăsăm aici cursa numărul 1, cursa numărul 2 şi cursa numărul 3.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.