Cea mai tare utilitară Renault va fi relansată în Australia – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 06 aug. 2019 Știri auto

Renault Trafic a primit un facelift consistent în 2019, dar în Australia clienţii încă primesc deocamdată versiunea pre-facelift. Cu toate acestea, australienii primesc un model mai special: Renault Trafic Formula Edition, informează CarScoops.

Vehiculul utilitar cu ambiţii sportive va reveni în Australia cu un aspect mai sportiv, o grilă roşie, lumini LED, jante pe 17 inchi şi alte modificări de design.

La interior, Trafic Formula Edition are o tapiţerie nouă, scaun încălzit pentru şofer, covoraşe specifice şi o planşă de bord premium – volan şi schimbător îmbrăcate în piele, inserţii cromate pentru gurile de aerisire, schimbător şi ramele difuzoarelor.

Printre dotări se mai regăsesc sistemul de acces fără cheie, sistem infotainment, pornire şi oprire din buton, lumini cu LED la interior şi sistem de climatizare.

În 2019, Renault Trafic Formula Edition este disponibil cu ampatament scurt şi lung, dar cu un singur propulsor diesel bi-turbo de 1,6 litri care dezvoltă 138 CP şi 340 Nm. Ce este cu adevărat interesant este că transmisia manuală în 6 trepte provine de la Megane RS.

Preţurile pentru Renault Trafic Formula Edition încep de la 28.420 de dolari.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide