Cea mai veche Dacie 1300 din România, expusă la Braşov. VIDEO

Eveniment pentru pasionaţii de maşini din Braşov ...

Cea mai veche Dacie 1300 din România, expusă la Braşov. VIDEO Cea mai veche Dacie 1300 din România, expusă la Braşov. VIDEO

 


Eveniment pentru pasionaţii de maşini din Braşov. Dacii istorice de la noi dar şi din străinătate au parcat sâmbătă în centrul oraşului. Curioşii au putut admira cele mai noi maşini restaurate. Între acestea, cea mai veche Dacie din România.

Vedeta expoziţiei de la Braşov a fost o Dacie cu seria şasiului 00002 fabricată în 1969 deţinută de un sucevean. Acum, Dacia lui Dănuţ este cea mai veche din ţară.

Un alt pasionat este Dragoş. El trăieşte acum în Austria, dar colecţionează de 25 de ani Dacii. Are până acum 12 maşini.

O altă maşină care a atras privirile este ARO 10, varianta decapotabilă, scrie TVR citat de Gandul.info.

Cele mai multe modele prezente la expoziţia de la Braşov au fost Dacii 1300, care au început să se fabrice în România din 1969. Berlina cu 4 uşi şi 54 de cai putere a fost produsă la Mioveni până în 1981.


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.