Ceas de lux - Mazda

Mazda şi-a unit forţele cu binecunoscutul fabricant şi designer de ceasuri Sinn Spezialuhren pentru a crea o serie limitată a unui ceas cronograf premium, urmând să fie lansat spre vânzare în Europa în luna august.

Ceas de lux - Mazda Ceas de lux - Mazda
Colaborarea celor de la Mazda cu Sinn Spezialuhren nu este la prima încercare, existând deja alte două ceasuri - primul, un produs dedicat modelului MX-5, iar cel de-al doilea lui RX-8. MX-x MC şi Sinn303 RX-8 sunt dezvotarea unor produse deja aflate în visteria Sinn Spezialuhren. Noul model, ceasul cronografic, este un model unicat, fiind desenat şi gândit exclusiv pentru marca japoneză.

Design-ul noului ceas a fost inspirat de mai multe modele, ca de exemplu: cadranul patrat cu colţurile rotunde a fost inspirat de prizele de aer, stopurile şi mânerele uşilor modeluli MX-5, în timp ce cureaua ceasului este confecţionată din cauciuc siliconic cu un desen care imită profilul anvelopei conceptului Nagare. Preţul de achiziţie a noii linii exclusiviste de ceasuri Mazda va fi de 1.490 de euro, fiind disponibile la dealerii Mazda din Europa începând cu mijlocul lunii august.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.