Ceas de lux - Pagani Zonda F Stopwatch

Constructorul de maşini exotice Pagani a semnat un parteneriat cu fabricantul elveţian de ceasuri Cvstos. Rezulatul este primul ceas al firmei Pagani.

Ceas de lux - Pagani Zonda F Stopwatch Ceas de lux - Pagani Zonda F Stopwatch
Construit şi desenat de Cvstos, Pagani Zonda F Stopwatch imită aproape până în detaliu elemente ale maşini. Remontorul este o copie fidelă a nucii schimbătorului de viteze. Cele patru cadrane mici sunt dispuse asemeni ţevilor de eşapament, păstrând chiar design-ul acestora. Carcasa ceasului poate să fie din aur roz, galben sau chiar din titan, totul depinzând de preferinţele clientului.

Preţul la care poate fi cumpărat acest ceas nu a fost făcut public, dar cu siguranţă este la nivelul prestigiului şi exclusivităţii Pagani Zonda.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.