Ceasul Alfa Romeo Contagiri

Deţinătorii de maşini Alfa Romeo îşi pot acum asorta automobilele cu ceasul italienesc de mână Contagiri, ultima creaţie a lui Giuliano Mazzouli, creatorul liniei de ceasuri Manometro.

Ceasul Alfa Romeo Contagiri Ceasul Alfa Romeo Contagiri
Posesorul mai multor maşini Alfa Romeo şi deţinătorul ceasurilor marca Manometro, Giuliano Mazzouli, lansează pe piaţă, în ediţie limitată modelul de ceas Contagiri, fabricat în număr de 500 de bucăţi. Preţul nu a fost încă publicat dar putem spune că "Manometrele" sale au preţuri cuprinse între 3.500 şi 25.000 de dolari.

Ceasul Contagiri este fabricat dintr-o carcasă din aur de culoare alb şi negru, un cadran cu cristale din safir şi pietre preţioase şi o curea de cauciuc de culoare neagră. Ceasul poate fi achiziţionat numai de la dealerii autorizaţi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.