Cei care au Volkswagen Touareg ar trebui să ştie de problema asta. Ce ascund pragurile maşinii - VIDEO

Nişte proprietarii care deţin prima generaţie Volkswagen Touareg au observat zgomote ...

Nişte proprietarii care deţin prima generaţie Volkswagen Touareg au observat zgomote ciudate venind din pragurile maşinilor. După cum puteţi vedea în clipurile de mai jos, aceste praguri erau pline cu apă. Este valabil şi pentru alte modele care folosesc platforma VW - Porsche Cayenne şi Audi Q7. Căutaţi online şi veţi găsi o grămadă de clipuri cu maşini care au acumulat cantităţi mari de apă în praguri. 

Evident, nu doar Q7, Touareg şi Cayenne sunt singurele maşini care au tendinţa de a acumula apă în praguri. Furtunurile de evacuare a vaporizatorului de AC pot fi înfundate cu impurităţi, şi aşa ajung să blocheze apa în aceste orificii.

Un internaut descrie o serie de moduri diferite pentru a scurge apă din praguri. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.