Cei care dau examenul auto în acest oraş trebuie să plătească o nouă taxă Bisericii

După cum se poate vedea chitanţa care atestă...

Cei care dau examenul auto în acest oraş trebuie să plătească o nouă taxă Bisericii Cei care dau examenul auto în acest oraş trebuie să plătească o nouă taxă Bisericii

Situaţie neobişnuită la Târgovişte. Aici cei care vor să susţină examenul auto trebuie să achite 10 lei şi Arhiepiscopiei. 

Potrivit Recorder.ro, taxa de 10 lei este plătită deoarece examenul are loc într-o sală a Seminarul Teologic Târgovişte, sală care aparţine Arhiepiscopiei.

După cum se poate vedea chitanţa care atestă plata taxei poartă antetul Seminarului Ortodox.

Contactaţi de jurnalişti oficialii de la Prefectură au declarat că au închiriat sala de examen de la Seminarul Teologic, dar nu are nicio legătură cu taxa de 10 lei percepută de Seminar.

La aceeaşi întrebare Arhiepiscopia Târgoviştei spune că n-are nicio legătură şi chiar dacă pe chitanţă apare numele seminarului, în mod cert "banii sunt viraţi către primărie. Nu încasăm noi taxa, poate cei care organizează examenul".

În urma unui calcul simplu s-a constata că aici se produc 400 de lei pe oră şi circa 2.400 de lei pe zi, deoarece sala închiriată dispune de 10 calculatoare iar evaluarea nu surează mai mult de 15 minute / persoană. 

Sursă: Recorder.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.