Cei care parchează neregulamentar s-ar putea trezi iar cu maşina ridicată

Dacă în ultimele luni maşinile parcate sau oprite neregulamentar nu mai erau ridicate ...

Cei care parchează neregulamentar s-ar putea trezi iar cu maşina ridicată Cei care parchează neregulamentar s-ar putea trezi iar cu maşina ridicată

 


Dacă în ultimele luni maşinile parcate sau oprite neregulamentar nu mai erau ridicate de către autorităţi, Digi24.ro ne anunţă că această măsură este pe cale să fie schimbată. Conform deciziei Curţii de Apel Bucureşti, Ministerul de Interne are posibilitatea ca în 30 de zile să elaboreze procedurile de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar pe carosabil. Deşi decizia nu este definitivă, Primăria Sectorului 1 cere punere în aplicare a acesteia în cel mai scurt timp posibil. 

În sectorul 1 încă de pe 25 mai 2015, ridicarea maşinilor a fost supendată, după ce judecătorii au stabilit că nu este de competenţa consiliilor locale să aplice astfel de măsuri.

Dar lucrurile s-au schimbat după ce Primăria Sectorului 1 a dat în judecată Guvernul şi Ministerul Afacerilor Interne şi a avut câştig de cauză în primă instanţă. 

Mai multe puteţi afla în reportajul celor de la Digi24.ro.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.