Cei de la EVO şi-au făcut de cap cu o Mazda RX-7 pe circuit. Rezultatul e divin. VIDEO

Poţi conta oricând pe cei de la EVO pentru a face filmuleţe pline de suflet şi adrenalină cu maşini celebre. În cazul de faţă, cu minunata Mazda RX-7, pe care au dus-o pe un circuit şi au condus-o chiuind de bucurie.

Cei de la EVO şi-au făcut de cap cu o Mazda RX-7 pe circuit. Rezultatul e divin. VIDEO Cei de la EVO şi-au făcut de cap cu o Mazda RX-7 pe circuit. Rezultatul e divin. VIDEO

Pentru ochi, inimă şi suflet, dar şi pentru plăcerea urechilor: cei de la EVO s-au distrat cu o Mazda RX-7 pe un circuit, fiind fermecaţi de motorul său rotativ care trebuie urcat mult în ture pentru a livra puterea necesară unui condus sportiv, dar care reuşeşte să livreze performanţe superioare unor motoare mult mai mari şi mai puternice pe hârtie. 

Totul, într-o simfonie de sunete incredibile pentru o maşină atât de „bătrână”. Să mai spunem că exemplarul testat este întreţinut impecabil de către proprietarul său şi că e musai să vezi clipul până la final, indiferent că eşti la plajă sau la birou. Merită!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.