Cei doi îndrăgostiţi au oprit maşina pe banda de urgenţă şi au tras prelata. Poliţistul a rămas mut de uimire când a văzut ce era înăuntru - FOTO

Ce doi au vrut să profite de intimitatea din maşină...

Cei doi îndrăgostiţi au oprit maşina pe banda de urgenţă şi au tras prelata. Poliţistul a rămas mut de uimire când a văzut ce era înăuntru - FOTO Cei doi îndrăgostiţi au oprit maşina pe banda de urgenţă şi au tras prelata. Poliţistul a rămas mut de uimire când a văzut ce era înăuntru - FOTO

Ce doi soţi au vrut să profite de intimitatea din maşină şi s-au apucat să facă sex chiar pe autostradă, plus un copil aflat pe scaunul din faţă. Povestea este următoarea: cei doi au profitate de ridicarea taxei pe autostrada cu ocazia unei sărbători naţionale şi au plecat cu copilul lor la munte. 

Cel mic a adormit în maşina, aşa că au tras pe dreapta, pe banda de urgenţă să se odihneasca. După ce fetiţa a adormit, lucrurile au devenit "fierbinţi" între cei doi iar politisţul i-a descoperit în timp ce făceau sex. 

Poliţistul nu i-a sancţiona, dar le-a ţinut o predică despre folosirea corectă a benzii de urgenţă pe o autostradă.

Sursă: chrisblend.com


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.