Cei mai agresivi şoferi de pe drum în funcţie de culoarea maşinii pe care şi-o aleg

Agresivitatea şoferilor este exprimată prin...

Cei mai agresivi şoferi de pe drum în funcţie de culoarea maşinii pe care şi-o aleg Cei mai agresivi şoferi de pe drum în funcţie de culoarea maşinii pe care şi-o aleg

Rezultatele unui studiu realizat în (aţi ghicit) Marea Britanie ne arată că şoferii de BMW-uri sunt cei mai agresivi conducători auto de pe şosea. Şi nu orice tip ce BMW-uri, ci BMW-uri albastre.

Bărbaţii care conduc BMW-uri albastre sunt cei mai agresivi şoferi de pe drum, arată rezultatele unui studiu realizat în Marea Britanie, citat de Daily Mail.

Potrivit cercetării, care a presupus intervievarea a 2.837 de persoane, bărbaţii cu vârste cuprinse între 35-50 de ani care conduc BMW-uri albastre au cele mai mari şanse să devină agresivi la volan. Următoarele locuri au fost ocupate de şoferii de Land Rover, Audi, Subaru şi Vauxhall (Opel).

Agresivitatea şoferilor este exprimată prin ţipete şi înjurături, urmate de un stil de condus periculos şi gesturi obscene, arată studiul.

Mai mult, rezultatele ne spun că bărbaţii sunt mai agresivi decât femeile la volan. Mai exact, bărbaţii îşi pierd cumpătul la volan, în medie, de şapte ori pe lună, în timp ce femeile se enervează de trei ori pe lună.

În continuare, vă prezentăm topul celor mai agresivi şoferi în funcţie de marca maşinii pe care o conduc, dar şi topul celor mai agresivi şoferi în funcţie de culoarea maşinii pe care o conduc, potrivit studiului realizat de VoucherCodesPro în Marea Britanie.

Top 5 mărci:

1.       BMW

2.       Land Rover

3.       Audi

4.       Subaru

5.       Vauxhall/Opel

Top 5 culori:

1.       Albastru

2.       Negru

3.       Argintiu

4.       Verde

5.       Roşu

Cum comentaţi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.