Cei mai agresivi şoferi de pe drum în funcţie de culoarea maşinii pe care şi-o aleg

Autor: ProMotor 11 mai 2017 Știri auto
Cei mai agresivi şoferi de pe drum în funcţie de culoarea maşinii pe care şi-o aleg

Rezultatele unui studiu realizat în (aţi ghicit) Marea Britanie ne arată că şoferii de BMW-uri sunt cei mai agresivi conducători auto de pe şosea. Şi nu orice tip ce BMW-uri, ci BMW-uri albastre.

Bărbaţii care conduc BMW-uri albastre sunt cei mai agresivi şoferi de pe drum, arată rezultatele unui studiu realizat în Marea Britanie, citat de Daily Mail.

Potrivit cercetării, care a presupus intervievarea a 2.837 de persoane, bărbaţii cu vârste cuprinse între 35-50 de ani care conduc BMW-uri albastre au cele mai mari şanse să devină agresivi la volan. Următoarele locuri au fost ocupate de şoferii de Land Rover, Audi, Subaru şi Vauxhall (Opel).

Agresivitatea şoferilor este exprimată prin ţipete şi înjurături, urmate de un stil de condus periculos şi gesturi obscene, arată studiul.

Mai mult, rezultatele ne spun că bărbaţii sunt mai agresivi decât femeile la volan. Mai exact, bărbaţii îşi pierd cumpătul la volan, în medie, de şapte ori pe lună, în timp ce femeile se enervează de trei ori pe lună.

În continuare, vă prezentăm topul celor mai agresivi şoferi în funcţie de marca maşinii pe care o conduc, dar şi topul celor mai agresivi şoferi în funcţie de culoarea maşinii pe care o conduc, potrivit studiului realizat de VoucherCodesPro în Marea Britanie.

Top 5 mărci:

1.       BMW

2.       Land Rover

3.       Audi

4.       Subaru

5.       Vauxhall/Opel

Top 5 culori:

1.       Albastru

2.       Negru

3.       Argintiu

4.       Verde

5.       Roşu

Cum comentaţi?

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide