Cei mai periculoşi şoferi români - studiu

Colegiul Psihologilor îmrepună cu Poliţia Română au realizat un profil al celor mai periculoşi conducători auto din România, cei caracterizaţi de agresivitate şi de nevoia pentru viteză.

Cei mai periculoşi şoferi români - studiu Cei mai periculoşi şoferi români - studiu

Şoferul de care trebuie să te fereşti are până în 25 de ani, conduce o maşină cu motorputernic, cu o capacitate de peste 2000 cmc şi are permis de mai puţin de 5 ani. E bine să ţii distanţa şi faţă de şoferii care conduc maşini de firmă, de cele mai multe ori fără a avea un atestat în acest sens. Aceste date sunt cuprinse într-un studiu realizat de specialişti în psihologie, care a fost prezentat, ieri, de Poliţie.

Citeşte mai mult pe Gândul.info despre şoferii români şi agresivitatea la volan.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.