Cel mai accesibil Mercedes-Benz ML 6×4 Pickup este de vânzare pe eBay - GALERIE FOTO

Cel mai accesibil Mercedes-Benz ML 6×4 Pickup este de vânzare pe eBay - GALERIE FOTO Cel mai accesibil Mercedes-Benz ML 6×4 Pickup este de vânzare pe eBay - GALERIE FOTO

Tendinţa de a modifica SUV-uri prin montarea unor roţi suplimentare pare a fi o adevărată modă în ultimii ani. Un astfel de vehicul a fost scos recent la vânzare pe eBay. Un Mercedes-Benz ML din 2001, aparţinând unui proprietar din Nottingham, se vinde pentru 22,643 de euro. 

Din cauza axei suplimentare din spate, s-ar putea să fiţi tentaţi să credeţi că maşina are tracţiune 6x6. Din punct de vedere tehnic, totuşi, este un 6×4, ultimul rând de roţi neavând tracţiune.

Alimentarea este asigurată de un motor pe benzină de 3,2 litri cuplat la o cutie de viteze automată. Acest ML de primă generaţie are un kilometraj de 225.000 km, iar pentru un cost suplimentar, vânzătorul îl poate livra la uşa clientului, pentru cei din Regatul Unit.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.