Cel mai bun instrument pentru îndepărtarea ruginii - VIDEO

Este pur şi simplu uimitor cu câtă uşurinţă laserul îndepărtează rugina acumulată în câţiva ...

Cel mai bun instrument pentru îndepărtarea ruginii - VIDEO Cel mai bun instrument pentru îndepărtarea ruginii - VIDEO

 


Este pur şi simplu uimitor cu câtă uşurinţă laserul îndepărtează rugina acumulată în câţiva ani de această bucată de metal. Pur şi simplu o şterge doar prin simpla trecere a razei peste suprafaţa metalului.

Până acum soluţia clasică pentru îndepărtarea ruginei era sablarea. Era mai ieftină, dar dura un timp mai scurt până când rugina începea din nou să apară. Laserul însă este soluţia cea mai bună. Nu ştim cât costă o asemenea sculă, dar putem vedea cu ochii noştri că face o treabă foarte bună. 


 


 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.