Cel mai bun tată din lume? Drift în familie! VIDEO

Anton Avdeev e probabil cel mai tare tată (de băieţi) din lume, pentru că nu ezită să-şi educe copilul de mic în ale motorsportului, mai precis în taina derapajelor controlate. Iar micuţului îi place tare mult, după cât se pare...

Cel mai bun tată din lume? Drift în familie! VIDEO Cel mai bun tată din lume? Drift în familie! VIDEO

Tu ce te-ai gândit să faci cu puştiul tău (dacă ai vreunul) în acest weekend? Ei bine, orice ai face, cu greu te vei putea ridica la înălţimea lui Anton Avdeev, care îşi dă băiatul de doar 5 ani de-a latul, în maşini preparate special pentru drifting, încă din fragedă pruncie.

Ne întrebăm doar atât, înainte de a admira figura extaziată a puştiului: oare când va fi mare, va merge mereu de-a latul?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.