Cel mai bun tată din lume pentru fiica lui şi demon pentru femei

Supranumit vârcolac şi maniac

Cel mai bun tată din lume pentru fiica lui şi demon pentru femei
Cel mai bun tată din lume pentru fiica lui şi demon pentru femei

Ziua, soţ ideal, tată iubitor şi poliţist exemplar, noaptea, cel mai odios criminal în serie din istoria Rusiei! Aceasta este povestea, pe cât de cumplită, pe atât de adevărată, a unui om sinistru, Mikhail Popkov!

Condamnat deja la închisoare pe viaţă încă din 2015 pentru 22 de crime, acest personaj diabolic a ajuns din nou într-un sumbru spot-light! Nu mai departe de luna trecută poliţia rusă a făcut un anunţ cutremurător. Cel supranumit ”Vârcolacul”, pentru că ataca mereu târziu, după miezul nopţii, sau ”Maniacul din Angarsk” şi-a mărturisit încă 59 de crime. Astfel, totalul victimelor lui Popkov se ridică, astăzi, la halucinantul număr de 81, transformându-l pe acesta în cel mai sângeros criminal în serie din toate timpurile, atât de pe actualul teritoriu rus, cât şi din fostul spaţiu al U.R.S.S. Astfel, ”Vârcolacul” i-a ”detronat” pe alţi doi monştrii umani care au băgat spaima-n ruşi în ultimii 40 de ani, şi anume Andrei Chikatilo, supranumit ”Bestia din Rostov”, şi Alexander Pichuskin, poreclit de presă ”Ucigaşul Şahist din Moscova”!

 

CITIŢI CONTINUAREA AICI. CUM A AJUNS MAŞINA DE POLIŢIE ALIATUL NUMĂRUL UNU AL CRIMINALULUI POPKOV?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.