Cel mai ciudat record mondial!

Paramedicul Matthew McKnight, din Pittsburgh, deţine recordul pentru "aruncat pe cea mai lungă distanţă, într-un accident de maşină". Cu menţiunea "a supravieţuit".

Cel mai ciudat record mondial! Cel mai ciudat record mondial!
Cartea Recordurilor îl premiază pe medicul Matthew McKnight, în vârstă de 29 de ani, care a supravieţuit unui accident foarte grav. În timp ce se afla pe marginea unui drum, acordând primul ajutor, el a fost lovit de o maşină care l-a aruncat pe o distanţă de 36 de metri. În urma accidentului, acesta s-a ales cu ambii umeri dislocaţi, pelvisul şi piciorul rupte.

Impresionaţi de “zborul” de 36 de metri al lui Matthew, din care a scăpat cu viaţă, cei de la Guinness World Records l-au şi propus pentru Cartea Recordurilor, care va apărea în ediţia din 2008.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.