Cel mai cool sistem GPS al momentului: Pioneer Cyber Navi

În sfârşit, specialiştii de la Pioneer au lansat pe piaţă primul sistem de navigaţie cu realitate augmentată. Vedeţi în videoul următor ce înseamnă asta şi care sunt avantajele noului sistem.

Anunţat încă de anul trecut, noul sistem de navigaţie cu realitate augmentată Pioneer AVIC-VH99HUD poate fi cumpărat în Japonia, promiţând a deveni principalul gadget al momentului pentru posesorii de maşini din Ţara Soarelui- Răsare.

Practic, sistemul de navigaţie Pioneer utilizează o tehnologie similară head-up display, afişând informaţiile chiar în faţa conducătorului auto, pe parbriz. pe o suprafaţă generoaă, de 90x30 cm. Astfel, şoferul nu mai este distras de la ceea ce se întâmplă în trafic, deoarece are informaţiile afişate în aceeaşi zonă în care îşi foloseşte privirea şi atenţia, iar imaginile şi indicaţiile sunt afişate foarte lizibil.

Dar mai bine urmăriţi în următorul video avantajele acestui nou sistem GPS Pioneer, din perspectiva şoferului:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.