Cel mai economic autovehicul diesel în 2017

Autor: Marius Vișan 17 iul. 2017 Știri auto

Câştigătorul este: Opel Astra 1.6 CDTI de 81 kW/110 cp (consum de carburant conform NEDC: urban 3,9 l/100 km, extra-urban 3,1 l/100 km, mixt 3,4 l/100 km, emisii de CO2: 90 g/km, clasa de eficienţă A+). Cel mai bine vândut model din Rüsselsheim a câştigat Green Mobility Trophy 2017 şi a fost desemnat „Cel mai economic autovehicul diesel”. Dintre cititorii revistei Auto Zeitung care au votat, 28,1% au ales modelul Opel. Acest rezultat a propulsat Opel Astra în faţa modelelor BMW 520d (locul 2) şi Mercedes E 220d (locul 3).

Şi campionul autonomiei, Opel Ampera-e, este apreciat de cititorii revistei Auto Zeitung. Autovehiculul electric a obţinut medalia de argint la categoria „Cel mai bun autovehicul electric”. Cu o valoare de 520 km, măsurată în conformitate cu Noul Ciclu European de Conducere (NEDC), Opel Ampera-e oferă o autonomie imbatabilă, cu mult peste cel mai apropiat model concurent.

„Suntem încântaţi de verdictul cititorilor. Prin aceasta, modelul Astra câştigă un nou trofeu important, după ce a fost desemnat „Autovehiculul anului 2016” şi a obţinut 13 titluri naţionale de „Autovehiculul anului”, a declarat Jürgen Keller, Director executiv de vânzări, marketing şi servicii post-vânzare Opel Germania.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide