Cel mai luxos utilaj agricol – Porsche Cayenne

Nu este reclamă şi nu este mâna ruşilor, ci de data asta un danez a vrut să iasă la lucrările de primăvară cu cel mai luxos utilaj disponibil în garajul său, un Porsche Cayenne.

Cel mai luxos utilaj agricol – Porsche Cayenne Cel mai luxos utilaj agricol – Porsche Cayenne

Ca să vă faceţi o idee despre amploarea grandomaniei agricultorului danez, aflaţi că un Porsche Cayenne Turbo (generaţia actuală, nu cea din imagini, dar luaţi-o ca punct de reper pentru a aprecia cât de scump este un asemenea automobil ) costă 2.473.144 coroane, adică peste 330.000 euro. Nu vă miraţi, este bine ştiut faptul că în Danemarca taxele la maşini sunt de 180% din valoarea de catalog, deşi raportat la puterea de cumpărare sigur este mai accesibil decât în România pentru agricultori.

Nu ştim dacă omul şi-a făcut un obicei din a ieşi la discuit cu cei 450 cai de rasă, cert este că exclusivistului SUV a ataşat un disc tot de ultimă generaţie PC Hooft cu o lăţime de 6,3 metri, conform celor de la Mechaman, publicaţie specializată în utilaje industriale şi agricole. Din cauză însă că modelului Porsche îi lipsesc pompele hidraulice este greu de crezut că utilajul agricol chiar era în exerciţiul funcţiunii, ci mai degrabă doar mima lucrul la câmp.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.