Cel mai mare importator de pe piaţa locală spune: am ajuns „sanitarii“ Europei fără timbrul de mediu

Cel mai mare importator de pe piaţa locală spune că este bine venit un timbru de mediu

Cel mai mare importator de pe piaţa locală spune: am ajuns „sanitarii“ Europei fără timbrul de mediu Cel mai mare importator de pe piaţa locală spune: am ajuns „sanitarii“ Europei fără timbrul de mediu

Brent Valmar, directorul general al Porsche România, cel mai mare importator de pe piaţa locală şi vicepreşedinte al Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile, spune că în continuare este bine venit un timbru de mediu care să reglementeze piaţa importurilor de maşini rulate care să aducă venituri bugetului de stat şi care implicit să poată susţine alte proiecte „verzi“.

Odată cu eliminarea timbrului, în februarie 2017, piaţa locală a fost luată cu asalt de importurile de maşini vechi, care vor ajunge până la finalul acestui an la un total de circa un milion de unităţi. Pe de altă parte, în ultimele luni ritmul lunar a scăzut uşor de la 50.000 spre 40.000 de unităţi, volum de cel puţin patru ori mai mare decât cel al vânzărilor de maşini noi.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.