Cel mai mic supercar din lume: Lambo Aventador construit de un chinez

În caz că aveaţi dubii, Huracan nu este noua senzaţie Lamborghini în acest moment. Nici pe departe, pentru că un fermier chinez a creat de la zero un Aventador pentru nepotul său.

Cel mai mic supercar din lume: Lambo Aventador construit de un chinez Cel mai mic supercar din lume: Lambo Aventador construit de un chinez

În momentul de faţă internetul este plin de imaginile în care un bunic îşi plimbă nepotul într-un supercar italian. Nu în Monte Carlo, ci pe străzile din Zhengzhou, China. Maşina este un Lamborghini Aventador, sau mai bine zis o replică în miniatură a sportivei italiene, construită din fiare vechi şi componente de motocicletă.

Maşinuţa a fost construită de la zero de un fermier chinez, pentru care acesta a cheltuit în jur de 700 de euro cărora li se adaugă şase luni de lucru efectiv.

Rezultatul este o replică în miniatură ce poate atinge o viteză maximă de 42 km/h, care spre deosebire de acest Countach din sârmă, va pune un zâmbet larg pe faţa unui copil. Copia respectă şi normele de poluare, pentru că motorul este alimentat de cinci seturi de baterii, ce oferă o autonomie de aproximativ 60 de km, conform celui care a construit maşina.

Fermierul s-a inspirat cu ajutorul imaginilor de pe internet, iar pentru embleme a folosit abţibilduri pe care le-a lipit pe volan şi pe capotă, pentru ca replica să fie cât mai apropiată vizual de original. Nu lipsesc nici oglinzile retrovizoare, claxonul şi o treaptă pentru marşarier

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.