Cel mai modern radar: antiglonţ, mobil şi cu o autonomie de 5 zile - VIDEO

Şoferii vor trebui să aibă mai multă grijă când calcă pedala...

Cel mai modern radar: antiglonţ, mobil şi cu o autonomie de 5 zile - VIDEO Cel mai modern radar: antiglonţ, mobil şi cu o autonomie de 5 zile - VIDEO

 


Şoferii germani vor trebui să aibă mai multă grijă când calcă pedala de acceleraţie deoarece poliţia testează un aparat de radar foarte sofisticat, care le-ar putea da bătăi de cao vitezomanilor, scrie Auto Express, citat de Motor1.com.

Radarul poartă numele Enforcement Trailer şi a fost construit de firma Vitronic. Acesta are linii unghiulare, care nu duce cu gândul la filmele SF, iar la interior este plin de tehnologie de ultimă oră.

Enforcement Trailer este extrem de mobil şi complet autonom. Autorităţile îl pot muta cu uşurinţă în orice loc, iar odată plasat în locul dorit, bateriile permit supravegherea timp de cinci zile. Poliţiştii nu trebuie să-şi facă griji în privinţa furtului sau actelor de vandalism, deoarece roţile se retrag în interiorul maşinăriei, iar exteriorul este antiglonţ.

GALERIE FOTO

Sub carcasă se află un computer care calculează cu precizie datele primite. Camerele pot monitoriza mai multe benzi, şi îl pot depista pe vitezonam de la o distanţă considerabilă. Poliţiştii nici măcar nu trebuie să fie în jurul radarului, deoarece o conexiune wireless trimite datele către o bază de date.

Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a vedea cum funcţionează acest dispozitiv


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.