Cel mai nou joc de football manager: Liga Prosport

Microbiştii români pot intra acum într-o lume în care ei înşişi sunt finanţatorii unei echipe de fotbal la adresa www.ligaprosport.ro. Cei mai buni dintre ei pot câştiga premiul săptămânal de 1.000 de lei sau marele premiu de 10.000 de euro la finalul concursului.

Cel mai nou joc de football manager: Liga Prosport Cel mai nou joc de football manager: Liga Prosport

În LIGA PROSPORT, oricine poate fi patron de club şi va trebui să ia decizii în timp real, să transfere jucători, să joace meciuri oficiale sau partide amicale cu prietenii şi să rezolve toate problemele administrative ale echipelor! Fanii vor trebui să asigure bugetul necesar, salariile jucătorilor, chiria stadionului şi multe altele.

Continuând tradiţia de 13 ani a Diviziei Fantastice, ProSport propune cititorilor săi probabil cel mai dinamic joc online din România, un joc care îmbină componenta de print cu cea online şi, nu în ultimul rând, reţelele sociale.

Jucătorii pot face rost de bani virtuali introducând seriile unice din fiecare ziar de luni şi vineri, răspunzând la quiz-ul zilnic ProSport din joc sau de pe pagina de Facebook a ziarului (www.facebook.com/prosport.ro), precum şi prin trimiterea linkului personalizat cu numele echipei la cât mai mulţi prieteni pentru a obţine bani virtuali din fiecare vizită.

Posibilităţile sunt nelimitate, iar premiile pe măsură.

Toate, numai pe www.ligaprosport.ro!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.