Cel mai poluant redneck din lume? Probabil... VIDEO

Cum poţi demonstra că nu dai doi bani pe toţi ecologiştii din lume? Foarte simplu: te sui într-un Dodge Ram echipat cu motor diesel Cummins şi începi să faci un burnout. Monstruos.

Cel mai poluant redneck din lume? Probabil... VIDEO Cel mai poluant redneck din lume? Probabil... VIDEO

Dacă vreţi să vă şocaţi prietenii ecologişti, trimiteţi-le acest clip video. Care ne arată cam cât poluează un Dodge Ram de primă generaţie, echipat cu motor diesel de la Cummins. În timp ce face un burnout susţinut. Probabil primul burnout văzut din spaţiu. #Gen.

Apropo, deşi într-un duel Dodge Ram - Land Rover Defender, rezultatul este neaşteptat doar de pifani, trebuie să ştiţi că există şi versiuni de Dodge Ram foarte, dar foarte economice. Raportate la dimensiunile maşinii, evident... :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.