Cel mai popular roadster din istorie, Mazda MX-5, aniversează 30 de ani

Mazda anunţă că ediţia aniversară Mazda MX-5 30 de ani debutează la Salonul Auto de la Chicago 2019.

Cel mai popular roadster din istorie, Mazda MX-5, aniversează 30 de ani Cel mai popular roadster din istorie, Mazda MX-5, aniversează 30 de ani

Mazda MX-5 a fost lansată în 1989 la Salonului Auto de la Chicago, iar pentru a sărbători 30 de ani de atunci şi în semn de recunoştinţă pentru clienţii din toată lumea, care au susţinut succesul acestul model în ultimele trei decenii, a fost creat un model special. Mazda anunţă că ediţia aniversară Mazda MX-5 30 de ani debutează la Salonul Auto de la Chicago 2019. 

În calitate de cel mai popular roadster din istorie, cu peste 1 milion de unităţi vândute la nivel global, dintre care mai mult de 350.000 în Europa, MX-5 a devenit un simbol al filosofiei Mazda când vine vorba de construcţia autovehiculelor şi al căutării perpetue a plăcerii de a conduce.

Modelul a dat naştere unui grup de fani Europeni devotaţi din Islanda până în Italia, uniţi de pasiunea pentru Jinba Ittai, senzaţia de unitate dintre şofer şi maşină care defineşte MX-5 încă de la început. Ediţia specială 30 de ani este ultima din colecţia în creştere de versiuni MX-5 unice, create de-a lungul anilor.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.