Cel mai prost hoţ: a furat maşina cu un copil înăuntru!

S-a întâmplat la Bruxelles, capitala neoficială a Uniunii Europene: un hoţ a furat o maşină cu tot cu copilul din ea. Care, ulterior, i-a ajutat pe poliţişti să îl prindă pe hoţul neatent!

Cel mai prost hoţ: a furat maşina cu un copil înăuntru! Cel mai prost hoţ: a furat maşina cu un copil înăuntru!

Scenariul acestui incident inedit este unul destul de simplu: o femeie şi-a lăsat maşina cu cheia în contact, pentru a pune la poştă un plic. Timp suficient pentru un hoţ, care, bineînţeles, s-a urcat în maşină şi a plecat în trombă cu ea.

Urmarea este logică: femeia revine la maşină, realizează îngrozită că nu mai e şi, evident, anunţă poliţia. Situaţia era cu atât mai gravă cu cât în maşină se afla şi copilul de 7 ani al femeii, pe bancheta din spate. Prin urmare, poliţia din Bruxelles avea de rezolvat un caz de răpire.

Din fericire, nu a fost vorba de aşa ceva, copilul fiind găsit foarte repede - se pare că a fost "debarcat" la un moment dat, când hoţul şi-a dat seama că are un pasager în spate. În plus, maşina furată a fost descoperită nu peste mult timp într-un service.

Hoţul nu a scăpat, fiind identificat în urma descrierii oferite poliţiei de puştiul "răpit". Şi, pentru a pune capac poveştii, în momentul în care poliţia l-a ridicat pe suspect sub acuzaţia de furt al maşinii, acesta a negat totul, spunând că nu este nicidecum responsabil de furtul unei maşini cu un copil înăuntru.

Declaraţie care a fost suficientă pentru judecător, din moment ce poliţiştii nu au menţionat deloc faptul că în maşina furată ar fi fost şi un copil...

Oare se va face şi un film bazat pe această poveste? Dacă da, sugerăm titlul "Singur în maşină".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.