Cel mai puternic Audi A1

La Salonul Auto de la Paris, Audi va prezenta cea mai puternică versiune a modelului A1. Aceasta va avea 185 CP dezvoltaţi de motorul 1.4 TFSI.

Cel mai puternic Audi A1 Cel mai puternic Audi A1

Audi va prezenta la Paris cea mai puternică versiune a modelului A1. Aceasta va fi propulsată de motorul pe benzină de 1.4 TFSI ce dezvoltă 136 kW sau 185 CP. Motorul va fi asociat cu o cutie de viteze automată S-Tronic cu dublu ambreiaj.

Audi se laudă şi cu un consum excelent anunţând 5,9 l/100 km în ciclu mixt.

Noul motor face din micul model A1 un rival pentru MINI Cooper S. Motorul de 185 CP şi 250 Nm oferind performanţe excelente. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc în 6,9 secunde iar viteza maximă este de 227 km/h.

Motorul 1.4 TFSI este supraalimentat prin intermediul unui compresor mecanic şi al unei turbine. Compresorul mecanic acţionează în prima parte a regimului de turaţie de la 1.500 rpm la 2.400 rpm. Apoi de la 3.500 rpm în sus, turbina preia rolul de supraalimentare.

Cutia de viteze S-Tronic are şapte trepte şi datorită celor două ambreiaje schimbările au loc imperceptibil.

Cel mai puternic model va fi lansat pe piaţa germană spre sfârşitul anului la un preţ de 24.250 euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.