Cel mai rapid birou din lume

Edd China vă spune ceva? Cred că da. Acum a construit cel mai rapid birou din lume.

Noul bolid este înregistrat chiar şi în cartea recordurilor, fiind construit de inginerul britanic Edd China, cunoscut de pasionaţii fenomenului automobilistic pentru emisiunea în care se recondiţionau maşinile vechi pentru a fi vândute cu profit. După ce a înregistrat recorduri precum cel mai rapid pat din lume, iată că acum a trecut la cel mai rapid birou.

Acesta este echipat cu o tastatură de computer pe post de volan, un maus ce activează claxonul plus un suport de pix pe post de schimbător de viteze. Iar viteza maximă este de 145 km/h. Priviţi noul model în clipul video alăturat.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.