Cel mai rapid membru al familiei Polo: Volkswagen Polo GTI R5 - GALERIE FOTO

Volkswagen Polo GTI R5 - Maşina de raliuri cu tracţiune integrală şi 200 kW (272 de CP) are un nou look

Cel mai rapid membru al familiei Polo: Volkswagen Polo GTI R5 - GALERIE FOTO Cel mai rapid membru al familiei Polo: Volkswagen Polo GTI R5 - GALERIE FOTO

Volkswagen Polo GTI R5 are un nou look. Maşina de raliu cu tracţiune integrală şi 200 kW (272 de CP) este o reinterpretare a unei alte maşini iconice - Golf GTI TCR.

Noul Polo GTI R5 arată foarte interesant, primele exemplare urmând să fie livrate începând cu luna noiembrie. Ele vor concura în viitor în campionate internaţionale şi naţionale de raliuri.

Nico Mühr, seşul departamentului de design exterior Volkswagen, descrie filozofia din spatele aspectului dinamic al Polo GTI R5: "Am folosit multe dintre elementele de design specifice vehiculelor de producţie ale familiei GTI”.

Maşina reuneşte culorile tipice - roşu, alb, negru, şi linia distinctivă de pe grila din faţă, în special pictogramele GTI cu structura de tip fagure. 

Pregătirea modelului a durat 20 de luni şi parcurgerea a 10.000 km de traseu de încercare.

Capota ascunde un motor turbo de 1,6 litri cu injecţie directă, care permite vehiculului cu patru uşi, care cântăreşte puţin sub 1.230 kg, să accelereze de la 0 la 100 km / h în 4.1 secunde. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.