Cel mai rapid om din lume conduce un Ferrari

Usain Bolt, cel mai rapid om din lume a primit cadou un Ferrari F430 Spider.

Cel mai rapid om din lume conduce un Ferrari Cel mai rapid om din lume conduce un Ferrari

Atletul este primul om din istorie care a reuşit să doboare trei recorduri mondiale la o singură olimpiadă, la probele de 100m, 200m şi 4x100m. Aflat la Monte Carlo pentru a primi premiul de Atletul Anului, în cadrul World Athletics Gala, Usain Bolt a fost pus în posesia unui Ferrari F430 Spider pentru un tur pe celebrul circuit de Formula 1.

Bolidul italian accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3,6 seunde, în timp ce lui Bolt îi sunt necesare doar 9,69 secunde pentru a parcurge 100 de metri. O singură problemă se pare că va avea: cum încape în maşină?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.