Cel mai rezistent Citroen - exponat de muzeu

Modelul Citroen C4 Sedan a fost expus într-un muzeu de arheologie chinez graţie rezistenţei de care a dat dovadă. Deşi maşina a fost strivită de un bloc de beton proprietarul ei a putut să o conducă în continuare.

Cel mai rezistent Citroen - exponat de muzeu Cel mai rezistent Citroen - exponat de muzeu

Citroen C4 SedanUPDATE

Donfeng - Citroen a decis ca modelul surprins în cutremurul din Sichuan, China, un Citroen C4 Sedan, să fie expus într-un muzeu de arheologie pentru a putea vedea mai multă lume rezistenta maşină. Faptul că a putut fi condus în continuare deşi a căzut un bloc de beton peste modelul francez se datorează numărului său norocos de pe placa de înmatriculare. Desigur, aceasta este doar versiunea localnicilor cu privire la rezistenţa maşinii. Se pare că testele Euro NCAP nu au dat greş când au oferit 5 stele acestui model.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lansat de curând şi la noi în ţara, Citroen C4 Sedan a fost creat şi prezentat pentru prima oară în China, acolo unde în viitor va avea un succes şi mai mare, graţie reclamei pe care o face în fiecare zi un posesor de asemenea model. Avariat puternic la cutremurul petrecut în partea centrală a Chinei, Citroenul C-Triomphe, aşa cum se este cunoscut pe piaţa locală, este încă suficient de rezistent pentru a mai fi condus pe drumurile publice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.