Cel mai scump automobil livrat de un dealer din România: un Bugatti de 2,6 milioane de euro

Bugatti Chiron este în prezent cel mai puternic şi cel mai rapid automobil de serie omologat să circule pe drumurile publice.

Cel mai scump automobil livrat de un dealer din România: un Bugatti de 2,6 milioane de euro Cel mai scump automobil livrat de un dealer din România: un Bugatti de 2,6 milioane de euro

Bugatti Chiron este în prezent cel mai puternic şi cel mai rapid automobil de serie omologat să circule pe drumurile publice. Producţia acestui model se va opri la 500 de unităţi.

Porsche Inter Auto (PIA), divizia de retail a Porsche Holding pe piaţa locală, a livrat primul Bugatti vândut oficial în Europa de Sud-Est, un model Chiron cu un preţ de pornire de 2,6 mil. euro fără TVA, unui client din Bulgaria. Automobilul este facturat direct de Bugatti, însă livrarea sa a fost gestionată de PIA.

Sursa: ZF.ro/Bogdan Alecu

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.